top of page

Ø-GOLF

En turnering på fem danske øer med yderst smukt beliggende golfbaner.

Præmierne

Spil golf på tre af de fem øer i 2023, få et sæt specialtrykte golfbolde og deltag i lodtrækningen om et golfophold på enten Læsø eller Fanø i 2024.

Ø-GOLF-turneringen kan spilles i dit helt eget tempo – du kan tage på et samlet ø-hop og opleve banernes forskelligheder eller du kan sprede besøgene ud over hele 2023.

Sådan deltager du i Ø-GOLF

  1. Tag Ø-GOLF-flyeren i golfbanens reception. Tag den med dig, når du besøger de øvrige golfbaner.

  2. Få golfbanens stempel på flyeren, når du har spillet én af de fem ø-golfbaner.

  3. Når du har spillet den tredje golfbane, udfyldes og indleveres flyeren i golfklubben og du får udleveret et sæt specialtrykte Ø-golfbolde. Du deltager samtidig i lodtrækningen om et golfophold på Læsø eller Fanø.


Konkurrencebetingelser

  • Der trækkes to vindere i Ø-GOLF 2023.

  • Vinderne trækkes i januar 2024 og får direkte besked via email.

  • Præmien på Læsø inkluderer to overnatninger i ferielejlighed på Læsø Golf Resort inkl. færgebillet (bil med op til fire personer) og to dages greenfee til Læsø Seaside Golfbane for op til fire personer (værdi kr. 4300,-). Præmien skal indløses i perioden 1/4-15/6 2024 eller 1/9-30/10 2024. Der tages forbehold for udsolgte datoer.

  • Præmien på Fanø inkluderer et ophold i et af Danibos sommerhuse på Fanø (værdi kr. 4500,-) samt to dages greenfee til Fanø Golf Links for op til fire personer (værdi kr.  3200,-). Præmien skal indløses i løbet af 2024. Der tages forbehold for udsolgte datoer.

  • Deltagelse i konkurrencen er betinget af, at man indløser adgang til mindst tre ø-golfbaner.

  • Chancen for gevinst afhænger af antallet af deltagere i konkurrencen.

  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer/ydelser.

Brug #Øgolf, når du lægger billeder fra turneringen på facebook og instagram.

Golfbanerne

De fem øer, Fanø, Langeland, Læsø, Samsø og Ærø, byder alle på smukt beliggende golfbaner med udsigt til havet og masser af plads. Banerne inviterer til fem unikke golfoplevelser med bl.a. huller spillet i skov, i kuperet terræn og direkte ved strandkanten.

Ø-GOLF _Samsø Golfklub

18 huller samt ”Pay and play-bane” med seks huller. Unik beliggenhed i kuperet terræn mellem hatbakker og udsigt over havet.

Langelands Golf Klub

Samsø Golfklub ligger på Samsøs østkyst. De 18 huller er smukt placeret i landskabet med udsigt til Besser Kirke mod vest og havet mod øst. Der er en fantastisk udsigt over Kattegat fra de fleste af hullerne, enkelte er placeret direkte ved strandkanten.

Samsø Golfklub

Giv dig selv en unik golfoplevelse på en af Danmarks smukkeste golfbaner. På Ærø finder du en unik golfbane med havudsigt fra samtlige greens. Banen drives af Ærø Golf Klub og har Skjoldnæs Fyr som vartegn.

Ærø Golf Klub

Læsø Seaside Golfklub er en smukt beliggende seaside-bane, let kuperet, nogle huller nænsomt udlagt i åbent terræn med udsigt over Kattegat – her er vind og vejr virkelig i spil, andre huller spilles i skov.

Læsø Seaside Golf Resort

Fanø Golf Links ligger i Nationalpark Vadehavet i et storslået naturområde blandt grønne klitter, lyng og marehalm.

Fanø Vesterhavsbads Golfklub.webp
bottom of page